Успішне проведення студентської наукової конференції: друга підсекція

Успішне проведення студентської наукової конференції: друга підсекція

9 квітня 2024 року відбулася щорічна студентська наукова конференція. Робота секції Комп’ютерних наук охоплювала різні підсекції та була присвячена актуальним проблемам інформаційних технологій та їх застосуванню в різноманітних сферах.
У роботі другої підсекції, якою керувала кандидат фізико-математичних наук, доцент Тетяна Пилипюк, талановиті студенти представили результати своїх досліджень.

 

Микола КОНДРУШЕНКО, здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня, виступив з доповіддю на тему “Дослідження нейромереж для генерації зображень”.

 

Олександр ШЕВЧУК, здобувач вищої освіти 3-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Автоматизована система “єРозклад””.

 

Дмитро ЦИНЧИК, здобувач вищої освіти 4-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Дослідження можливостей рушіїв Unity та Blender для створення ігрових додатків”.

 

Володимир ВАЛІДУДА, здобувач вищої освіти 2-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Методика вивчення теми “Алгоритми. Алгоритмічна мова””.

 

Поліна ФЕДОРОВА, здобувачка вищої освіти 2-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Гра як одна з форм організації навчання з інформатики, гейміфікація”.

 

Олександр МРАЧКОВСЬКИЙ, здобувач вищої освіти 2-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Розробка програми для ведення довідника про випускників факультету”.

 

Діана ЛАВРЕНЧУК, здобувачка вищої освіти 4-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Розробка уроків з використанням сервісів Google”.

 

Маргарита СОРОКА, здобувачка вищої освіти 2-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Використання систем комп’ютерної математики в навчанні”.

 

Мар’ян ГРАМЧУК, здобувачка вищої освіти 4-го року навчання, поділився своїми напрацюваннями з теми “Застосування методів навчання 3D моделювання в шкільному курсі інформатики”.

 

Вітаємо всіх учасників секції з успішними виступами!

Бажаємо подальших наукових звершень та нових перемог!