Успішне проведення студентської наукової конференції: третя підсекція

Успішне проведення студентської наукової конференції: третя підсекція

9 квітня 2024 року відбулася щорічна студентська наукова конференція. Робота секції Комп’ютерних наук охоплювала різні підсекції та була присвячена актуальним проблемам інформаційних технологій та їх застосуванню в різноманітних сферах.

У роботі третьої підсекції, якою керували доктор технічних наук, професор Федочук Володимир Анатолійович, кандидат фізико-математичних наук, доцент Щирба Віктор Самуїлович та кандидат педагогічних наук, доцент Смалько Олена Аркадіївна,  талановиті студенти представили результати своїх досліджень.

Максим КИРИЛЕНКО, здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня, виступив з доповіддю на тему «Моделювання руху літальних апаратів».

Дмитро ІВАСЕЧКО, здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня, представив доповідь на тему «Аналіз мов програмування та технологій розроблення web-сайтів».

Іван ЛУЦЬКИЙ, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, виступив з доповіддю на тему «Реалізація алгоритму Флойда-Уоршелла технологіями розподілених систем».

Олексій ЖОЛТОВСЬКИЙ, здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня, представив доповідь на тему «Методи і засоби інформаційної підтримки процесу вивчення іноземної мови».

Микола КОВАЛЬСЬКИЙ, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, виступив з доповіддю на тему «Моделювання електромеханічної системи, що містить асинхронний електродвигун з кігтеподібними полюсами».

Олександр ГУМЕНЮК, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, представив доповідь на тему «Дослідження фреймворків FARM стеку для розробки проєктів щодо онлайн планування завдань».

Максим ІГНАТОВ, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, виступив з доповіддю на тему «Дослідження інструментів фреймворків VUE та LARAVEL для проєктування та розробки сайту».

Олександр СТАНІСЛАВІВ, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, представив доповідь на тему «Розробка програмного застосунку для процедурної генерації рельєфу місцевості».

Богдан ПРОДОЛЯК, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, виступив з доповіддю на тему «Розробка мобільного застосунку для контролю та планування особистого бюджету на стеку MEAN».

Михайло КОСІНОВ, здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, представив доповідь на тему «Проєктування інформаційно-аналітичної системи для опрацювання та візуалізації результатів моніторингу успішності студентів».

Вітаємо всіх учасників секції з успішними виступами!

Бажаємо подальших наукових звершень та нових перемог!