Вітаємо молодіжний центр Кам’янця-Подільського!

Вітаємо молодіжний центр Кам’янця-Подільського!

22 березня відбулося офіційне відкриття молодіжного центру в Кам’янці-Подільському.

Молодіжний центр Кам’янця-Подільського – державна установа, що створена для розвитку молоді у всіх можливих напрямках: самореалізація, інтелектуальний, моральний та духовний розвиток, розвиток громадянського суспільства та молодіжного підприємництва.

Центр займається проведенням різних тренінгів, що освітлюють сучасні проблеми й сприяють їх вирішенню, а також допомагає дізнатись про щось нове, організацією благодійних акцій, тощо. Різні активності також передбачені, такі як: літературні вечори, обговорення творчості сучасних митців чи стенд-апи.

Усі подібні ідеї надходять від молодіжних працівників центру, що співпрацюють з молодіжною радою міста. Також центр може запропонувати коворкінг для молодих фрілансерів та любителів працювати у робочому просторі.

Це чудова можливість для молоді та наших студентів провести свій час з користю і знайти багато нових знайомств. Знайти центр можна за адресою вул. Симона Петлюри 16 з понеділка по суботу.

Вітаємо адміністрацію центру та Тетяну Сметанюк, з відкриттям і бажаємо успіхів у подальшому розвитку, натхнення та багато молоді у своїх стінах.