Тиждень фізико-математичного факультету!

Тиждень фізико-математичного факультету!

Протягом п’яти днів, 24–28 травня 2021 року, фізико-математичний факультет святкував свій тиждень! Програма урочистостей була насичена заходами різного формату, зокрема частина бурхливого святкування перенесена в онлайн.

В понеділок 24.05.2021р. розпочалось святкування тижня факультету! Відкриття святкового тижня відбулося з посвяти першокурсників в студенти фізмату – старшокурсники “діляться знаннями”🎓 за допомогою книг з математичного аналізу, фізики та С++📚, а потім частують “смачнющим” варенням🍯 і нагороджують справжнім атрибутом любителів цифр – сухарем😁🥨 До студентів звернувся з вітальним словом декан факультету – Щирба Віктор Самуїлович в незвичному для себе, але характерному за духом, одязі.
Всі бажаючі мали чудову можливість взяти участь у конкурсі на фоні магнетичної святкової фотозони! Онлайн-конкурс фотографій на фоні фотозони запланований на четвер.

У вівторок в стінах фізико-математичного факультету відбувся справжній балт розумників 🧐💪 – три спеціальності змагалися за звання найкращих. Математика, Фізика та Комп’ютерні науки – три команди за чолі з капітанами показали не тільки отриманні знання🎓🤩, а й проявили свої креативні здібності🥳 За правильні відповіді команда отримувала бали➕, максимальна кількість балів дарувала перемогу🏆!
В батлі спеціальностей перемогу виборола команда 🥇Математиків 🥇з кількістю 16 б! Вітаємо наших розумників з чесною перемогою! 

 

На екватор святкування тиждня факультету студенти першого курсу підготували привітання у вигляді коротеньких веселих історій🤓 з студентського життя🥳. Глядачі були в захваті від комічного ефекту висвітлення життя першокурсниками.
В четвер святкування перемістилось в онлайн формат. На платформі Instagram факультету @fiz_mat.kpnu відбувалось голосування в номінації «Найцікавіше фото біля фотозони». Участь брали не тільки активні студенти факультету, а й викладачі різних кафедр.

На завершення тижня фізико-математичного факультету відбулось оголошення результатів голосування та вручення інтригуючого призу. Студенти та викладачі фізико-математичного факультету разом додали яскравих кольорів у сірі будні, розфарбували креативністю студентське життя та показали, що здорова конкуренція – це чудовий мотивуючий фактор стати кращими! Тож бажаємо не втрачати цього запалу і надалі, адже попереду сесія!

Цікаві світлини тижня фізико-математичного факультету перегляньте в “Галереї дозвілля” на сайті факультету.