Смалько Олена Аркадіївна

Доцент кафедри комп’ютерних наук

Кандидат педагогічних наук зі спеціальності 13.00.02 – теорія та методика навчання інформатики (диплом ДК №020185, виданий за рішенням президії ВАК України 08.10.2003 р.).

Тема дисертації: «Розвиток творчого мислення старшокласників на уроках математики з використанням інформаційних технологій навчання»

Доцент кафедри інформатики (диплом 12ДЦ №027274, виданий Атестаційною колегією Міністерства освіти і науки України 20.02.2011 р.).

Область наукових досліджень – комп’ютерні науки та методика їх навчання, захист інформаційних ресурсів, комп’ютерна графіка та дизайн, цифрові технології в освітньому процесі, Soft Skills для ІТ, медіакультура, цифрова трансформація освіти.

Дисципліни, викладання яких здійснює Олена СМАЛЬКО: «Прикладні програмні засоби», «Методика навчання інформатики в закладах освіти», «Цифрова обробка зображень та мультимедіа», «Комп’ютерна графіка», «Комунікаційні та презентаційні навички у сфері комп’ютерних наук», «Інформаційна культура діяльності сучасного фахівця», «Командна робота та презентаційні навички».

Електронна адреса: