Перші важливі кроки для отримання статусу “студент”

Перші важливі кроки для отримання статусу “студент”

З 1 серпня розпочав свою роботу консультаційний центр Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Усі охочі вступити на 1 курс для здобуття освітнього ступеня Бакалавр та Магістр з 1 серпня мають змогу зареєструвати кабінет вступника на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/.

Абітурієнти можуть успішно створити кабінет самостійно або у разі необхідності є можливість звернутись до привітних та професійних фахівців консультаційного центру, що знаходиться у фойє навчального корпусу №1 К-ПНУ.

Консультаційний центр також надає допомогу у подачі заяв. Зокрема, для бажаючих вступити для здобуття освітнього ступеня Бакалавр розпочнеться з 13 серпня, а для здобуття освітнього ступеня Магістр – з 5 серпня. Для абітурієнтів, що вступають на основі диплому молодшого спеціаліста<подача заяв та документів розпочинається з 13 серпня.

Наголосимо, що для здобуття ступеня Магістр електронний кабінет необхідно створити лише тим, хто складав ЄВІ та вступає на спеціальність, що не входить до переліку спеціальностей 01 Освіта/Педагогіка.

Для того, щоб створити електронний кабінет необхідно:

Для вступників на основі повної загальної середньої освіти:

    • Свідоцтво та додаток до свідоцтва про повну загальну середню освіту;
    • Сертифікат ЗНО;
    • Фотокартка розміром 3х4 см.

Для вступників для здобуття ступеня Магістр:

    • Сертифікат ЄВІ;
    • Диплом та додаток до диплому;
    • Фотокартка розміром 3х4 см.

Кафедра комп’ютерних наук щиро запрошує на навчання для здобуття освітнього ступеня Бакалавр на основі свідоцтва про повну загальну середню освіту або диплому молодшого спеціаліста та Магістр на основі здобутого ступеня вищої освіти (бакалавра, спеціаліста, магістра) за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки.

Чекаємо на Вас, дорогі вступники, з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 17:30 та у суботу з 9:00 до 14:00 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вулиця Огієнка 61.У разі виникнення додаткових запитань вступникам можна звернутися безпосередньо до Приймально комісії в каб. 103.
P.S. Під час відвідування приймальної комісії пам’ятайте про соціальну дистанцію, маску та користуйтесь антисептиками. Бережіть себе та оточуючих, щоб ми зустрілись з Вами на парах у вересні!