День науки на кафедрі комп’ютерних наук

День науки на кафедрі комп’ютерних наук

18 травня відзначається День науки в Україні. Наука – невід’ємна складова технологічного прогресу і розвивається завдяки інтелектуальним досягненням кожної людини. Водночас розвиток науки неможливий без якісної освіти. Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти кафедри комп’ютерних наук беруть участь у всеукраїнських та міжнародних наукових конференціях, займаються науково-дослідною діяльністю, працюють у наукових проблемних групах.
Зокрема, кафедра комп’ютерних наук впродовж останнього року взяла активну участь в організації роботи V Міжнародної науково-практичної конференції “Наукоємні технології в інфокомунікаціях” НІСТ’2023 (1 червня 2023 р.), Студентської щорічної наукової конференції (9 квітня 2024 року).
Також кафедра комп’ютерних наук є організатором 10-Ї Міжнародної наукової конференції “Сучасні проблеми математичного моделювання, прогнозування та оптимізації” OPTIMA 2024, яка відбудеться 28-29 червня 2024 р.
Колектив кафедри комп’ютерних наук вітає усіх учасників та бажає невичерпного творчого потенціалу, успіхів у подальшій науковій діяльності та наполегливості у досягненні нових результатів!