Інновації та креативність на кафедрі комп’ютерних наук!

Інновації та креативність на кафедрі комп’ютерних наук!

14 травня 2024 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка в межах заходів до Дня науки відбувся конкурс інноваційних стартап-проєктів, у якому змагалися 10 студентських команд.
Вітаємо команду фізико-математичного факультету у складі Жолтовського Олексія, магістранта 1 курсу спеціальності 122 Комп’ютерні науки, який є розробником презентованого додатку, та студентки 3 курсу іноземної філології Мястковської Дарії, яка є тестувальником та консультантом з іноземної мови.
Ваш стартап, проєкт ‘Mountilang’, – справжня перемога. Запропонована інформаційна система для вивчення іноземних мов відкриває нові шляхи для навчання, зближує культури і сприяє розвитку мовних навичок. Дякуємо вам за ваші зусилля та інноваційний підхід!
Стартап-рух серед студентської молоді та науково-педагогічних працівників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка посилюється. Стартапери продовжуватимуть розробляти креативні й потрібні проєкти і брати участь у конкурсах.