Вдосконалення викладачів – запорука успіху студентів: Міжнародні вебінари

Вдосконалення викладачів – запорука успіху студентів: Міжнародні вебінари

Старший викладач кафедри комп’ютерних наук Марина Мястковська пройшла вебінари по підвищенню кваліфікації на базі Інституту науково-дослідного Люблінського науково-технологічного парку та ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян» з 11 вересня 2023 року по 18 вересня 2023 року, темою яких були: «Академічна доброчесність при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах Європейського Союзу та Україні».

Було набуто такі компентентності: професійні та загальні навички академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD). Набуті знання допоможуть розширити спектр навчальних інструментів, які можна використовувати в освітній діяльності. Набуті компетентності допоможуть побудувати власну траєкторію роботи зі студентами-магістрами та здобувачами доктора філософії (PhD), використовуючи сучасні онлайн-методи та прийоми розвитку креативного, критичного та логічного мислення.

Також було пройдено підвищення кваліфікації на базі Авіаційного університету Грузії (Тбілісі, Грузія) – Georgian Aviation University, Венеціанського університету Ка Фоскарі (Венеція, Італія) – CA’ FOSCARI UNIVERSITY OF VENICE (Venice, Italy), та ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян» – IESF (Україна) з 30 березня по 30 травня 2023 року, темою якого було міжнародне дистанційне науково-педагогічне стажування «Управління науковими та освітніми проєктами: міжнародний досвід».

Було набуто такі компетентості: професійні та загальні навички використання міжнародного досвіду щодо управління науковими та освітніми проєктами. Отримані знання допоможуть: розширити спектр навчальних інструментів, які можна використовувати в освітній та науковій діяльності та удосконалити роботу щодо використання міжнародного досвіду в управлінні науковими та освітніми проєктами.

Також старший викладач кафедри комп’ютерних наук Марина Мястковська прийняла участь в міжнародній конференції «International Conference on Interactive Collaborative Learning», яка проходила з 26 по 29 вересня 2023 року в Мадриді (Іспанія). 27 вересня 2023 року Марина Мястковська виступила онлайн з доповіддю на тему «Improving The Efficiency Of Students’ Independent Work During Blended Learning In Technical Universities» й отримала відповідний сертифікат.