Угода про співпрацю

Угода про співпрацю

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка та Державний університет «Одеська політехніка» уклали угоду про співпрацю з метою налагодження співробітництва у сфері наукової діяльності.

Угода передбачає:

  • проведення спільних науково-практичних конференцій, семінарів, тренінгів;
  • підготовку спільних підручників, навчально-методичних посібників і наукових видань;
  • спільну участь в міжнародних академічних програмах, а також у науково-технічних і науково-дослідних проектах міжнародного та регіонального рівнів;
  • спільну дослідницьку роботу в рамках міжнародних грантів;
  • співпрацю під час організації стажування, дослідницької роботи та спільних проектів, пов’язаних з підготовкою кадрів вищої кваліфікації.

Окремий напрямок співпраці – договір про організацію програми академічної мобільності для здобувачів вищої освіти, а саме для студентів першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового, PhD) рівнів вищої освіти.

Завдання програми – підвищення якості теоретичної та практичної підготовки студентів, посилення інтеграції освіти і науки, обмін досвідом у сфері навчально-педагогічної роботи між закладами вищої освіти України.

Відбір учасників програми здійснюватиметься на конкурсній основі.

Імплементація підписаних угод буде здійснюватись в межах співпраці кафедри комп’ютерних наук (К-ПНУ) та кафедри комп’ютеризованих систем управління («Одеська політехніка»).