Міцні традиції співпраці

Міцні традиції співпраці

Вже не один рік кафедра комп’ютерних наук Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка науково співпрацює з ДП «S&T Ukraine» — компанією, що є провідним інтегратором телекомунікаційних і корпоративних інформаційних систем, постачальником ІТ-послуг в Україні та входить до групи «S&T AG», одного з найвідоміших постачальників ІТ-рішень з філіями у понад 30 країнах Центральної та Східної Європи.Лисецький Юрій Михайлович
Генеральним директором ДП «S&T Ukraine» є доктор технічних наук, член міжнародної редакційної колегії журналу «Програмні продукти і системи» Лисецький Юрій Михайлович. Будучи керівником потужної ІТ-компанії, незважаючи на значну зайнятість, Юрій Михайлович ні на мить не зупиняється в своїх наукових звершеннях та систематично збагачує власними науковими розробками бібліотеку нашого університету.
Напередодні новорічних свят кафедра комп’ютерних наук отримала у подарунок від Ю. М. Лисецького десять примірників його наукової монографії «Інноваційні інформаційні технології. Досвід інтеграції та впровадження», в якій науковець ґрунтовно викладає фундаментальні основи мережевих технологій, сучасних технологій зберігання та керування даними. В монографії також висвітлюються важливі практичні аспекти інтеграції та впровадження інноваційних інформаційних технологій в різноманітні галузі економіки: металургію, паливно-енергетичний комплекс, фінансовий сектор, галузь зв’язку тощо.
Завдяки найновішим розробкам, перспективним ідеям автора-науковця, що знайшли відображення в його науковій монографії, здобувачі вищої освіти фізико-математичного факультету, зокрема спеціальності «Комп’ютерні науки», можуть поглибити свої знання, які неодмінно знадобляться їм у подальшій професійній діяльності.

Колектив кафедри комп’ютерних наук висловлює щиру подяку автору за черговий щедрий подарунок!

У переддень Нового року ми зичимо Юрію Михайловичу нових творчих успіхів, процвітання в бізнесі, доброго здоров’я, благополуччя та сподіваємось на подальшу співпрацю між нашими установами.

Олена Смалько