НЕКРОЛОГ СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ВЛАСОВА ВІКТОРА АНДРІЙОВИЧА

НЕКРОЛОГ СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ ВЛАСОВА ВІКТОРА АНДРІЙОВИЧА

Колектив кафедри інформатики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка висловлює щире співчуття рідним та близьким із приводу смерті доцента кафедри інформатики, кандидата технічних наук, доцента Віктора Андрійовича Власова й поділяє їхню глибоку скорботу.

Серце талановитого педагога, шанованої людини перестало битися на 83 році. Воно було сповнене любові до студентів, віри в їх сили та можливості. Саме своїми діями та вчинками, своїм розумом та жагою до новацій Віктор Андрійович випустив у доросле життя не одне покоління студентів фізико-математичного факультету. Він назавжди запам’ятається всім колегам, друзям, однодумцям і студентам щирою людиною, справжнім педагогом, авторитом для всіх, хто був поруч із ним упродовж довгих років його викладацької діяльності.

У наших серцях назавжди збережеться світлий образ Віктора Андрійовича та вдячність до цієї чудової людини, видатного педагога. Світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть.

Вічна Пам’ять!