Кафедра комп’ютерних наук запрошує на навчання до магістратури!

У часи тотальної конкуренції непросто влаштуватися на гідну роботу, щоб отримувати задоволення від неї та достатню зарплату. Ринок праці диктує підвищені вимоги до кваліфікованості працівників. Саме тому сучасні люди мають навчатись впродовж всього свого життя.

Добре, що зовсім поруч є навчальні заклади, в яких гарантовано отримаєш прекрасну кваліфікацію, належні знання та навички, а також диплом державного зразка з престижної спеціальності.

Впродовж кількох місяців, що пролетять немовби мить, твоє життя насититься новим, цікавим, яскравим та корисним, у цьому тобі допоможуть знані фахівці університету, і це зробить тебе впевненим у собі, спроможним прочинити всі потрібні двері, за якими майорітиме твоє щасливе майбуття.

Тож вступай на навчання до магістратури на комп’ютерних наук університету Огієнка! Якщо ти знаєшся на комп’ютерній техніці та мрієш стати висококваліфікованим IT-фахівцем, то на тебе чекають ретельно дібрані, добре організовані, цікаві та корисні навчальні курси освітньо-професійної програми “Комп’ютерна науки та інформаційні технології”. Якщо ж твоє покликання керувати в сфері освіти, контролювати якість навчання в школах та університетах, то твій вибір спеціальність “Освітні вимірювання”.