Останній семестровий екзамен на бакалавраті складено

Останній семестровий екзамен на бакалавраті складено

Карантин, як показав цей навчальний рік, не став на заваді навчанню студентів та реалізації у професійній сфері наших випускників, а навпаки мотивував здобувачів освіти та викладачів використовувати IT-технології на повну. Пандемія у всьому світі дала можливість зрозуміти, що потрібно бути гнучкими і вміти швидко перелаштовуватись із звичного раніше ритму життя на новий.Тому як і навчальні заняття, екзамени також було переведено у дистанційний формі. Викладачі кафедри інформатики використовували для цього хмарні сервіси компаній Microsoft та Google, а також модульне середовище навчання MOODLE.

12 червня 2020 року останній свій екзамен літньої сесії успішно склали студенти групи KNms1-B17 спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

В дистанційному режимі було вивчено основи програмування схем Arduino, незважаючи на те, що замість реальних плат використано он-лайн середовище TinkerCAD для 3D моделювання.

Попереду фініш – державний екзамен, а потім і довгоочікуваний літній відпочинок. Бажаємо успіхів у цьому важливому випробуванні і пошуку свого кар’єрного шляху у ІТ-сфері.