День відкритих дверей

День відкритих дверей

21 грудня 2019 року в КПНУ імені Івана Огієнка відбувся день відкритих дверей, де майбутні вступники мали змогу дізнатись інформацію про фізико-математичний факультет.

Із школярами спілкувались науково-педагогічні працівники різних факультетів, зокрема викладачі кафедри інформатики ознайомили учнів з особливостями навчання на факультеті, спеціальністю Комп’ютерні науки, яку опановують студенти, розповіли про студентський побут та захоплююче дозвілля.

Декан фізико-математичного факультету, Щирба Віктор Самуїлович, мотивував школярів брати участь у Всеукраїнській олімпіаді для професійної орієнтації вступників, за результатами якої можна отримати від 1 до 20 балів, що під час вступу на фізико-математичний факультет будуть додані до оцінки сертифікату ЗНО з відповідного навчального предмету.

Виступ декана доповнив представник ДП ТРК «Імпульс» Понеділок В.В. Він розповів про працевлаштування та особливості роботи у сфері ІТ, про успішних та досвідчених випускників фізико-математичного факультету.

Після зустрічі школярів із науково-педагогічними працівниками учні мали змогу пройти тестування з математики та фізики.